Druivensuikerrolletjes actie

Fris of fruitig promotie maken tegen een heel scherpe prijs!

O wat is het weer genieten. Koningsdag en 5 Mei festiviteiten die doorgaan. Genieten van het samenzijn, de sfeer en de muziek. Wat hebben we het gemist.
In elk geval is dit het moment om met volle energie de komende tijd in te gaan, en je bedrijf en product op een smakelijke manier te promoten.

Daarom is het leuk om uw eigen rolletje energie te hebben. Geef energie aan klanten en medewerkers met druivensuikerrolletjes voorzien van uw eigen logo.

Wij geven u met onderstaande actie de mogelijkheid om deze druivensuikerrolletjes te bestellen tegen een zeer scherp tarief.

Het pepermunt- of fruitrolletje: een rolletje met 9 frisse pepermuntjes of fruittabletjes waarvan de wikkel bedrukt wordt met uw bedrijfsnaam of logo.
Het rolletje is zeker 2 jaar houdbaar en daarom tijdens meerdere gelegenheden inzetbaar. Ook is het mogelijk om ze in een bokaal als relatiegeschenk weg te geven.

De aanbieding: de minimale afname is 2.500 rolletjes. Prijzen zijn exclusief 9% BTW en inclusief instelkosten en levering op 1 adres in Nederland of België.

Het product

Een druivensuikerrolletje vol energie met uw eigen logo erop. Lekker om uit te delen tijdens een beurs of congres, op de balie van uw bedrijf of in een bokaal als relatiegeschenk. Het is en blijft een weggever die gewaardeerd wordt.

Wat houdt de actie in?

  •   2.500 pepermunt- of fruitrolletjes van € 312,00 voor maar € 175,00
  •   5.000 pepermunt- of fruitrolletjes van € 500,50 voor maar € 330,00
  • 10.000 pepermunt- of fruitrolletjes van € 935,50 voor maar € 630,00

Deze aanbieding is geldig van 12 mei t/m 30 juni 2022

Als u gebruik wilt maken van deze aanbieding of u wilt meer informatie ontvangen, vult u de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gebruik maken van actie

Gebruik maken van deze actie?

Vul nu onderstaand formulier in...

  • Neem contact met ons op, over hoe wij materiaal moeten aanleveren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.